zwarte header

Menu:

Lampen

Zwarte lampen

Zwarte lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Zwarte stoel

Zwarte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Zwarte muur

Zwarte muur

Al met een enkele zwarte muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwarte Vloer

Zwart vloerkleed

Met een zwart vloerkleed of zwart vinyl is uw kamer echt zwart.

Woonkamer met zwart

zwarte woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een zwart interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan zwart behang en zwarte verf, zwarte meubels en zwarte vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een zwarte woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Zwarte lampen

Zwarte lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de zwarte woonkamer.

Zwarte meubels

Zwarte stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw zwarte woonkamer. Met zwarte meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten zwarte meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, zwarte relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Zwarte muurdecoratie

Zwarte muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een zwarte muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur zwart te verven of te voorzien van een zwart behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een zwarte muurstickers.

Zwarte raamdecoratie

Zwarte gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan zwarte gordijnen en zwarte luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste zwarte raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Zwarte meubels

Zwarte stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw zwarte woonkamer. Met zwarte meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten zwarte meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, zwarte relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.