zwarte header

Menu:

Lampen

Zwarte lampen

Zwarte lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Zwarte stoel

Zwarte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Zwarte muur

Zwarte muur

Al met een enkele zwarte muur kunt het gewenste effect creëren.

Zwarte Vloer

Zwart vloerkleed

Met een zwart vloerkleed of zwart vinyl is uw kamer echt zwart.

Zwarte raamdecoratie

Zwarte gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan zwarte gordijnen en zwarte luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste zwarte raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

zwarte rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een zwarte woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een zwart rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een zwart rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

zwarte vouwgordijnenBent u op zoek naar zwarte raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan zwarte vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een zwart rolgordijn met een ketting. U kunt het zwarte vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

zwarte paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Zwarte paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Zwarte paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

zwarte plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Zwarte plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van zwart plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met zwarte plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

zwarte luxaflexMet zwarte jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod zwarte luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt zwarte luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

zwarte gordijnenHet aanbod aan zwarte raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige zwarte gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Zwarte gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.