zwarte header

Menu:

Lampen

Zwarte lampen

Zwarte lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Zwarte stoel

Zwarte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwarte Vloer

Zwart vloerkleed

Met een zwart vloerkleed of zwart vinyl is uw kamer echt zwart.

Zwarte muur

Zwarte muurHet inrichten van een zwarte woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor zwarte verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur zwart u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur zwart?

Zwarte muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere zwarte kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte zwarte kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige zwarte kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren zwart gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur zwart verven

zwart muurEen muur van de woonkamer zwart verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met zwarte muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur zwarte verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur zwart. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Zwart behang

Zwart behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met zwart behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi zwart behang te koop. Wie zwart behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een zwarte kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, zwarte behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Zwarte wandtegels

zwarte wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, zwarte woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Zwarte design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Zwarte design wandtegels geven iedere zwarte woonkamer een bijzondere uitstraling.

Zwarte muurstickers

zwarte muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn zwarte interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, zwarte muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook zwarte muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.