zwarte header

Menu:

Meubels

Zwarte stoel

Zwarte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Zwarte muur

Zwarte muur

Al met een enkele zwarte muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwarte Vloer

Zwart vloerkleed

Met een zwart vloerkleed of zwart vinyl is uw kamer echt zwart.

Zwarte lampen

Zwarte lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de zwarte woonkamer.

Zwarte Hanglamp

zwarte lampenEen hanglamp is de meest voorkomende lamp in huis. Hanglampen variŽren van een papieren bol tot een metalen kegel of design lamp. Een zwarte hanglamp kan direct of indirect licht verspreiden, afhankelijk van de kap. Een hanglamp hangt vaak boven de eettafel. De ideale afstand van de zwarte lamp tot de eettafel is 55 tot 60 centimeter. Bij een zwarte hanglamp met een lampenkap moet de kap van binnen wit zijn om een zuiver licht te krijgen.

Vloerlamp

zwarte lampenVan alle soorten verlichting kunt u het meest met de vloerlamp. Een zwarte vloerlamp is erg geschikt om bij te lezen, om te werken of om iets uit te lichten. Een populaire vloerlamp is de overhangende lamp. Een goede vloerlamp is voorzien van een dimmer, zodat u altijd de juiste hoeveelheid licht heeft. Ikea, Kwantum en Leen Bakker verkopen goedkope zwarte vloerlampen. Ook op Marktplaats is het aanbod zwarte vloerlampen groot.

Wandverlichting

zwarte lampenMet wandlampen maakt u een basisverlichting op handige plekken in de woonkamer. Bedenk eerst wat u van de wandlamp verwacht: direct of indirect licht, naar boven of naar beneden. Kies vervolgens een zwarte wandlamp met deze eigenschappen en bepaal het juiste wattage. Een wandlamp hangt meestal op een hoogte van 1.80 meter, ongeacht uw lengte of de hoogte van het plafond. Dit zorgt voor de beste verspreiding van licht.