zwarte header

Menu:

Bedden

Zwart bed

Zwarte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Zwart behang

Een zwarte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Zwarte kast

Met zwarte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrek

Met een zwart dekbed overtrek is uw bed zo helemaal zwart.

Zwarte vloerbedekking

Zwart vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een zwart tapijt, zwart vinyl, laminaat of een lekker zacht zwart vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor zwart tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een zwart vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Zwarte tapijt

zwart vloerkleedZwart tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Zwarte tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Zwart tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Zwart vinyl

zwarte vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het zwart. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met zwart vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Zwart vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een zwarte slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Zwarte slaapkamer

Zwart behangEen zwarte slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor zwarte vloeren beschreven. Wie nog meer zwart in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een zwarte muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te zwart te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met zwarte slaapkamermeubels en een zwart dekbedovertrek.