zwarte header

Menu:

Bedden

Zwart bed

Zwarte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Zwart behang

Een zwarte muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Zwarte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een zwarte vloer.

Dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrek

Met een zwart dekbed overtrek is uw bed zo helemaal zwart.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwarte slaapkamermeubels

Zwarte muurIn een zwarte slaapkamer horen zwarte slaapkamermeubels. In een zwarte slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, zwarte slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een zwart tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een zwarte design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

zwarte kastEen zwarte slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen zwarte slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de zwarte kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een zwarte slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Zwarte garderobekast

zwarte kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een zwarte garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast zwart verven

Zwarte kastAls u geen kant-en-klare zwarte kledingkast vindt, kunt u een kast zwart verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur zwart kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede zwart verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Zwart nachtkastje

Zwarte kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een zwart nachtkastje is een subtiel detail in de zwarte slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een zwart naar uw smaak.