zwarte header

Menu:

Bedden

Zwart bed

Zwarte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Zwart behang

Een zwarte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Zwarte kast

Met zwarte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Zwarte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een zwarte vloer.

Dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrek

Met een zwart dekbed overtrek is uw bed zo helemaal zwart.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwarte slaapkamer

zwarte slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een zwart interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van zwarte bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van zwarte slaapkamers en lees tips om een zwarte slaapkamer in te richten.

Zwart bed

zwart bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een zwart bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van zwart bed is niet makkelijk. Een zwart bed of een zwarte boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Zwart dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrekMet een zwart dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de zwarte slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een zwarte slaapkamer net dat beetje meer. Zwarte dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Zwarte slaapkamermeubels

Zwarte slaapkamermeubelsIn een zwarte slaapkamer mogen zwarte slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een zwarte slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, zwarte slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een zwart tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een zwarte design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Zwarte muur

Zwarte muurHet inrichten van een zwarte slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer zwart. Een zwarte muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur zwart voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren zwart gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Zwart behang

Zwart behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, zwart behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie zwart behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een zwarte kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Zwarte vloerbedekking

Zwarte vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een zwarte vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor zwarte vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een zwart vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Zwarte raamdecoratie

Zwart gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten zwarte raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan zwarte raamdecoratie erg groot. De meeste zwarte raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.