zwarte header

Menu:

Bedden

Zwart bed

Zwarte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Zwart behang

Een zwarte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Zwarte kast

Met zwarte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Zwarte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een zwarte vloer.

Dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrek

Met een zwart dekbed overtrek is uw bed zo helemaal zwart.

Zwarte raamdecoratie

Zwart gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten zwarte raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan zwarte raamdecoratie erg groot. De meeste zwarte raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Zwart rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de zwarte slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod zwarte rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren zwart, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een zwart rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een zwart rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Zwarte vouwgordijnenWilt u zwarte raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn zwarte vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een zwart rolgordijn met een ketting. U kunt zwarte vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Zwarte paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Zwarte paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Zwarte paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt zwarte paneelgordijnen goed combineren met zwarte rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Zwarte Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne zwarte tinten en dessins. Zwarte plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van zwart plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met zwarte plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Zwarte luxaflexZwarte luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van zwarte luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt zwarte luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw zwarte raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Zwarte luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Zwarte gordijnen

Zwarte gordijnenHet aanbod aan zwarte raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven zwarte stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van zwarte stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Zwarte stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van zwarte, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.