zwarte header

Menu:

Bedden

Zwart bed

Zwarte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Zwarte kast

Met zwarte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Zwarte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een zwarte vloer.

Dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrek

Met een zwart dekbed overtrek is uw bed zo helemaal zwart.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwarte muur

Zwarte muurHet inrichten van een zwarte slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur zwart u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur zwart kiezen

zwarte muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere zwarte kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte zwarte kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige zwarte kleuren hebben een rustgevend effect, andere zwart tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren zwart gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Zwarte verf

zwarte muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met zwarte muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur zwarte verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur zwart. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Zwarte tegels

Zwarte wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, zwarte slaapkamer wil, koopt zwarte design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Zwarte design wandtegels geven iedere zwarte slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Zwarte muurstickers

Zwarte muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met zwart behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn zwarte muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, zwarte muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben zwarte muurstickers in het assortiment. De meeste zwarte muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.