zwarte header

Menu:

Bedden

Zwart bed

Zwarte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Zwart behang

Een zwarte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Zwarte kast

Met zwarte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Zwarte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een zwarte vloer.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwart dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrekMet een zwart dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de zwarte slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een zwarte slaapkamer net dat beetje meer. Zwarte dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

zwart dekbedovertrekEen zwart dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een zwart dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken zwarte dekbedden

zwart dekbedovertrekEen bekend merk dat zwarte dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, zwarte dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt zwarte dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor zwart beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Zwart dekbed kopen

Zwart dekbedovertrekEen zwart dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u zwarte dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, zwart dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een zwart dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een zwart dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Zwarte dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, zwarte dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een zwart dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.