zwarte header

Menu:

Muur

Zwart behang

Een zwarte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Zwarte kast

Met zwarte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Zwarte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een zwarte vloer.

Dekbedovertrek

Zwart dekbedovertrek

Met een zwart dekbed overtrek is uw bed zo helemaal zwart.

Raamdecoratie

Zwarte vouwgordijnen

Zwarte gordijnen zijn bepalende accenten in een zwarte kamer.

Zwart bed

zwarte slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een zwarte slaapkamer mag een zwart bed niet ontbreken. Sterker nog: met een zwart bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een zwart ledikant tot een zwarte boxspring.

Zwart ledikant

zwart bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een zwart ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een zwart ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

zwart bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals zwart. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Zwarte boxspring

Zwart bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een zwart hoofdbord en een zwart voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Zwart dekbedovertrek

Zwarte dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een zwart dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een zwart dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen zwarte dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel zwarte dekbedovertrekken.