zwarte header

Menu:

Eettafel

Zwart eettafel

Mooie zwarte eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Zwarte kastjes

Zwarte keukenkastjes maken de keuken echt zwart.

Muren

Zwarte muren

Een zwarte muur is een mooi accent in een zwarte keuken.

Servieskast

Zwarte servieskast

Een zwarte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Zwart servies

Zwart servies

Zwart servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Zwarte keuken tegels

zwarte tegelsIn een zwarte keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei zwarte variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met zwarte tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor zwarte mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale zwarte tegels nemen. Zwarte vloertegels en zwarte wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Zwarte tegels

zwarte tegelsWilt u een strakke en zwarte keuken? Dan zijn moderne, zwarte tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote zwarte moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere zwarte tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Zwarte vloertegels

zwarte tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw zwarte keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Zwarte vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de zwarte keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Zwarte wandtegels

zwarte tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een zwarte keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, zwarte keuken wil, moet zeker eens zwarte design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Zwarte design wand tegels geven uw zwarte keuken een eigentijdse uitstraling.

Zwarte mozaïek tegels

zwarte tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar zwarte mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor zwarte mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.