zwarte header

Menu:

Eettafel

Zwart eettafel

Mooie zwarte eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Zwarte kastjes

Zwarte keukenkastjes maken de keuken echt zwart.

Muren

Zwarte muren

Een zwarte muur is een mooi accent in een zwarte keuken.

Tegels

Zwarte tegels

Zwarte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Zwarte servieskast

Een zwarte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Zwart servies

zwart serviesZwart servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met zwart glazuur, maar ook zwart servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten zwart servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een zwart servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

zwart serviesZwart porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek zwart servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een zwart servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

zwart serviesOok voor zwart aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne zwarte serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk zwart servies.

Zwart servies kopen

zwart serviesOmdat zwart een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, zwarte serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands zwart servies aangeboden. Wilt u een modern zwart servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Zwarte servieskast

zwarte servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een zwarte servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een zwarte servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.