zwarte header

Menu:

Eettafel

Zwart eettafel

Mooie zwarte eettafels passen overal.

Muren

Zwarte muren

Een zwarte muur is een mooi accent in een zwarte keuken.

Tegels

Zwarte tegels

Zwarte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Zwarte servieskast

Een zwarte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Zwart servies

Zwart servies

Zwart servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Zwarte keukenkastjes

zwarte keukenkastjesZwarte keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een zwarte keuken. Ze geven de keuken haar typische zwarte uitstraling. Het belangrijk dat u zwarte keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van zwarte keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Zwarte kastjes kopen

zwarte keukenkastjesWie op zoek is naar zwarte keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van zwarte keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer zwarte keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

zwarte keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan zwarte keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u zwarte keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met zwarte folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, zwarte verf.

Keukendeurtjes zwart verven

zwarte keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes zwart te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

zwarte keukenkastjesMet zwarte plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met zwarte folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Zwarte plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

zwarte keukenkastjesVoor iedereen die zwarte keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog zwarte handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van zwarte handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.