zwarte header

Menu:

Eettafel

Zwart eettafel

Mooie zwarte eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Zwarte kastjes

Zwarte keukenkastjes maken de keuken echt zwart.

Muren

Zwarte muren

Een zwarte muur is een mooi accent in een zwarte keuken.

Tegels

Zwarte tegels

Zwarte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Zwarte servieskast

Een zwarte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Zwart servies

Zwart servies

Zwart servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Zwarte keuken

zwarte keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een zwarte keuken zijn eindeloos. In de zwarte keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een zwarte keuken. Denk hierbij aan zwarte tegels, een zwarte eettafel of een zwarte servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Zwarte eettafel

zwarte eettafelDe eettafel is de centrale plek in de zwarte keuken. Een zwarte eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een zwarte eettafel kan gecombineerd worden met zwarte eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan zwarte eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte zwarte eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Zwarte keukenkastjes

zwarte keukenZwarte keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een zwarte keuken. Ze geven de keuken haar typische zwarte uitstraling. Het belangrijk dat u zwarte keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van zwarte keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Zwarte muren

zwarte muurEen zwarte muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur zwart. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Zwart servies

zwart serviesZwart servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met zwart glazuur, maar ook zwart servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten zwart servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een zwart servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Zwarte servieskast

zwarte servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een zwarte servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een zwarte servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Zwarte tegels

zwarte tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn zwarte vloer- en wandtegels te koop in allerlei zwarte variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met zwarte tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor zwarte mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale zwarte tegels nemen. Zwarte vloertegels en zwarte wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.