zwarte header

Menu:

Meubels

Zwarte badmeubels

De mooiste meubels voor een zwarte badkamer.

Sanitair

Zwarte wastafels

Zwart sanitair voor een zwarte badkamer.

Accessoires

Zwart douchegordijn

Met zwarte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Zwarte handdoeken

Zwarte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Zwarte badkamer tegels

zwarte badkamer tegelIn een zwarte badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren zwart. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met zwarte tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een zwarte mozaïek tegels of grote, horizontale zwarte tegels. Zwarte vloertegels en zwarte wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Zwarte tegels

zwarte badkamer tegelsWilt u een strakke, zwarte badkamer? Dan komen moderne, zwarte tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met zwarte, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Zwarte vloertegels

zwarte vloertegelsMet vloertegels ziet uw zwarte badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Zwarte vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de zwarte badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Zwarte wandtegels

zwarte wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een zwarte badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, zwarte badkamer wil, koopt zwarte design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Zwarte design wandtegels geven iedere zwarte badkamer een bijzondere uitstraling.

Zwarte mozaïek tegels

zwarte mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt zwarte badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in zwart geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de zwarte badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de zwarte badkamer.