zwarte header

Menu:

Meubels

Zwarte badmeubels

De mooiste meubels voor een zwarte badkamer.

Tegels

Zwarte bakamer tegels

Met zwarte tegels werkt u uw zwarte badkamer af.

Accessoires

Zwart douchegordijn

Met zwarte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Zwarte handdoeken

Zwarte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Zwart sanitair

zwarte badkamerEen zwarte badkamer wordt helemaal af door zwart sanitair. Kies voor een zwart bad, een zwart toilet of een zwarte wastafel. Er is zwart sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een zwart bad, een zwart wc of een zwarte wastafel in uw smaak. U maakt de zwarte badkamer helemaal af met zwarte accessoires, zoals zwarte handdoeken of zwarte bloemen.

Zwart bad

zwart badEen zwarte badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een zwart bad dat bij u past.

Zwart toilet

zwarte toiletEen zwart toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het zwarte toilet kunt u kiezen voor zwarte wandtegels. Met een bijpassende zwarte toiletbril en zwarte badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Zwarte wastafels

zwarte wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw zwarte badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in zwarte wastafels. Niet alleen zijn er veel zwarte modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een zwarte wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Zwart sanitair

zwarte tegelsKunt u geen zwart sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, zwart sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan zwarte wandtegels of zwarte vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een zwarte badmat, een zwart douchegordijn en een zwarte wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, zwart kleurenpalet.