zwarte header

Menu:

Meubels

Zwarte badmeubels

De mooiste meubels voor een zwarte badkamer.

Sanitair

Zwarte wastafels

Zwart sanitair voor een zwarte badkamer.

Tegels

Zwarte bakamer tegels

Met zwarte tegels werkt u uw zwarte badkamer af.

Accessoires

Zwart douchegordijn

Met zwarte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Zwarte handdoeken

zwarte badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met zwarte handdoeken en een zwarte badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie zwarte badkamer. Bij het kopen van zwart badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

zwarte handdoekenZwarte handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede zwarte badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope zwarte handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Zwarte badmat

zwarte badmatEen zwarte badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een zwarte badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een zwarte badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van zwarte handdoeken, washandjes en een zwarte badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Zwart douchegordijn

zwarte douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een zwart douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een zwarte badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een zwart douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

zwarte handdoekenEen zwarte badkamer inrichten kan met zwarte handdoeken en een zwarte badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een zwarte badkamer inrichten met behulp van zwarte tegels. Zwart sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de zwarte badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor zwarte badkamermeubels of zwarte accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwart douchgordijn, een zwarte waston en een zwarte tandenborstelhouder.