zwarte header

Menu:

Sanitair

Zwarte wastafels

Zwart sanitair voor een zwarte badkamer.

Tegels

Zwarte bakamer tegels

Met zwarte tegels werkt u uw zwarte badkamer af.

Accessoires

Zwart douchegordijn

Met zwarte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Zwarte handdoeken

Zwarte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Zwarte badmeubels

zwarte badmeubelZwarte badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment zwarte meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een zwarte badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

zwart badmeubelsZwarte badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een zwart badkamermeubel dat bij past.

Zwarte badkamerkast

zwart badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de zwarte badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een zwarte badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

zwart badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een zwarte badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een zwarte badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een zwarte badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

zwarte badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de zwarte badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw zwarte badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.