zwarte header

Menu:

Meubels

Zwarte badmeubels

De mooiste meubels voor een zwarte badkamer.

Sanitair

Zwarte wastafels

Zwart sanitair voor een zwarte badkamer.

Tegels

Zwarte bakamer tegels

Met zwarte tegels werkt u uw zwarte badkamer af.

Accessoires

Zwart douchegordijn

Met zwarte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Zwarte handdoeken

Zwarte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Zwarte badkamer

zwarte badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, zwarte badkamer.

Zwarte tegels

zwarte badkamer tegelsU kunt een zwarte badkamer inrichten met behulp van zwarte tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren zwart. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met zwarte tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een zwarte mozaïek tegels of grote, horizontale zwarte tegels. Zwarte vloertegels en zwarte wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor zwarte design tegels.

Zwart sanitair

zwart badkamer sanitairEen zwarte badkamer wordt helemaal afgemaakt door zwart sanitair. Kies voor een zwart bad op pootjes, een zwart toilet of een zwarte wastafel. Kunt u geen mooi zwart sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met zwarte tegels of speel met zwarte verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een zwarte badmat leggen of een zwarte wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, zwart kleurenpalet.

Zwarte badkamermeubels

zwart badkamermeubelZwarte badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment zwarte meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een zwarte badkamer met bijpassende meubels.

Zwarte accessoires

zwarte accessoiresEen badkamer betegelen met zwarte wandtegels of zwarte vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van zwarte accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwarte handdoeken, een zwart douchegordijn, een zwarte badmat, een zwarte waston en een zwarte tandenborstelhouder.