zwarte header

Menu:

Meubels

Zwarte badmeubels

De mooiste meubels voor een zwarte badkamer.

Sanitair

Zwarte wastafels

Zwart sanitair voor een zwarte badkamer.

Tegels

Zwarte bakamer tegels

Met zwarte tegels werkt u uw zwarte badkamer af.

Handdoeken

Zwarte handdoeken

Zwarte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Zwarte badkamer accessoires

zwarte badkamerEen badkamer die helemaal zwart is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een zwarte wastafel of zwarte tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een zwarte badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen zwarte accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte zwarte badmat, een fleurig zwart douchgordijn, een zwarte zeepdispenser of een zwarte weegschaal.

Zwart douchegordijn

zwart douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een zwart douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een zwarte badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een zwart douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Zwarte badmat

zwarte badmatEen zwarte badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een zwarte badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een zwarte badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van zwarte handdoeken, washandjes en een zwarte badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Zwarte zeepdispenser

zwart zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de zwarte zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste zwarte dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Zwarte weegschaal

zwarte weegschaalMet een zwarte personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een zwarte weegschaal past goed in een zwarte badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste zwarte weegschalen zijn digitaal. U kunt een zwarte personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.